Section: Lisätietoja | Koulutusten suorittaminen (valmentajalle) | eLentis

Main course page
 • General

  "Helppoa kuin heinänteko"

  Ohjaajakoulutuksiin osallistuminen on nyt helpompaa kuin koskaan aiemmin. Voit milloin tahansa ilmoittautua mukaan sinua kiinnostavan koulutuslinjan teoriaosioon ja aloittaa itsenäisen opiskelun. Käytännön saliosioon osallistut kun se sopii sinulle parhaiten - joko maantieteellisesti tai ajallisesti. Luonnollisesti uudet järjestelmät (eLentis, suomisport.fi) saattavat tuntua liian vaativilta - mutta, tänä päivänä ilmoittautumiset vaan hoidetaan digitaalisesti - itsenäisesti.

  Ohjaaja- ja valmentajakoulutuksiin mukaan lähteminen vaatii osallistujalta vahvaa motivaatiota, kiinnostusta itsensä kehittämiseen, uteliaisuutta, sekä ryhtymistä - ja ennen kaikkea aikaa. Valitettavan moni tekee ratkaisun, jossa ei lähdetä mukaan koulutuksiin, koska kokee sen liian vaativaksi esim. ajankäytön näkökulmasta.

  eLentis -oppimisalusta

  Olemme kehittäneet ohjaajakoulutuksiamme vastaamaan paremmin ajan asettamiin haasteisiin. eLentis oppimisalusta mahdollistaa erittäin hyvin itsenäisen, monimuotoisen ja joustavan opiskelun sinua kiinnostavasta sisällöstä ja sitä kautta edistämään, sekä juurruttamaan tiedollista hallintaa - joukkueesi parhaaksi

  Monimuotoisuus rakentuu teoreettisesta opiskelusta sisältäen interaktiivisia tehtäviä, tenttejä ja tietenkin käytännön saliosion. Koulutuspalautteet, jotka ovat meille kaikki kaikessa, annetaan myös eLentiksessä.

  • Tutustu, miten Lentopalloliiton ohjaajakoulutukset suoritetaan?
   Tämä esitys on mahdollista upottaa seuran omalle nettisivulle ohjaajakoulutuksiin suorittamisen ja ilmoittautumisen ohjeistuksena. Upotuskoodi löytyy esityksen vasemmasta alakulmasta (kts. kuvakaappaus alla).
    

Lisätietoja