Kurssi: Teemakoulutus, Osio: Lajitekniikka | eLentis

Kurssin etusivu
  • Yleinen

    Teemakoulutukset rakentuvat laajempien koulutuskokonaisuuksien osakokonaisuuksista, kuten esim. Tekniikkakoulusta ja I-Tason lasten ja nuorten ohjaajakoulutuksen sisällöistä. Myös pelaamisen eri osa-alueista (syöttö-torjuntapelaaminen, vastaanottohyökkääminen, torjunta-kenttäpuolustus, kenttäpuolustus-jatkopallopelaaminen) on mahdollista rakentaa teemakoulutuksia. 

    Teemakoulutusten tarkoituksena on tarjota rajatusta teemasta "syväkoulutusta", joka mahdollistaa paremmin sisäistämisen ja käytännön soveltamisen.

    Toteutus

    Paras teho saavutetaan siten, että ei yritetä opettaa liian laajoja/useita osa-alueita yhdessä tapahtumassa. Yksi teema on paras, sillä silloin voidaan kaikki opettaminen ja oppiminen keskittää yhteen asiaan. Ajallisesti teemakoulutukselle kannattaa varata aikaa vähintään 2 tuntia - mielellään enemmän. sillä toistot (harjoittelu ja pelaaminen) ovat oppimisessa avainasemassa. 

    Kustannukset

    Teemakoulutusten osallistumisen hinnoittelu tapahtuu tapauskohtaisesti (kokonaisuus ja toteutustapa). Koultuksen tilaaja vastaa mahdollisista tilavarauksista aiheutuvista kustannuksista (sali- ja luokkatila).

Lajitekniikka

  • Lajitekniikka

    1. Syöttäminen
    2. Vastaanotto
    3. Passaaminen
    4. Hyökkääminen
    5. Torjunta
    6. Kenttäpuolustus