Kurssi: Kouluttajaksi?, Osio: Koulutuslinjat ja kouluttajakorvaukset | eLentis

Kurssin etusivu
 • Yleinen

  Suomalainen lentopallo tarvitsee lisää kouluttajia vastataksemme seurojen koulutustarpeeseen ja -tilauksiin koko valtakunnan alueella. sekä saavuttaaksemme tavoitteemme suomalaiselle lentopalloilijalle...

  Tavoitteemme suomalaisele lentopallolle.

  Olet INNOSTAJA ja auttamishaluinen. Kokemuksellasi, osaamisellasi ja hyvillä vuorovaikutustaidoillasi kykenet auttamaan lasten ja nuorten valmentajia INNOSTUMAAN, sekä motivoitumaan valmentamisesta. 

  Sinulla on erinomainen kyky kohdata, toimia ja keskustella niin, että valmentajat ja pelaajat kokevat olonsa turvalliseksi – näin oppimiselle ja omaksumiselle ei lähtökohtaisesti ole esteitä.

  Sinulla on vahva halu olla mukana tukemassa ja kehittämässä suomalaisen lentopallon menestystarinaa ja elinvoimaisuutta. Omaat vahvan kokemuksen ohjaamisesta/valmennuksesta tai pelaajana - vaikka muista lajeista kuin lentopallosta. 

  Kouluttajana toimimista helpottaa, mikäli sinulla on suoritettuna koulutuslinjat, joilla haluaisit toimia kouluttajana - tämä antaa erinomaiset lähtökohdat toimia kouluttajana. Tämä ei ole kuitenkaan ehdoton edellytys - polte kouluttamaan, ihmisläheisyys ja helppo lähestyttävyys, sekä vahva sitoutuminen Suomen Lentopallon linjauksiin ovat riittävä lähtökohta.

  Lentopalloliitto kouluttaa kouluttajansa auktorisointikoulutuksessa.


Koulutuslinjat ja kouluttajakorvaukset

 • Koulutuslinjat ja kouluttajakorvaukset

  Koulutuslinjakohtaiset kouluttajakorvaukset ovat seuraavat:

  Koulutuslinjakohtaiset korvaukset
  KoulutuslinjaKorvausHuomio!
  Aloittavan ohjaajan koulutus 82,50 -110 € 3-4 h koulutus, painopiste  4h koulutuksissa.
  Tekniikkakoulu, TK 550 €  ~20 h koulutus
  I-Tason ohjaajakoulutus 550 - 1650 €  20 - 60 h koulutus
  Teemakoulutus 27,50 €/h Toteutus ratkaisee. Teemakoulutuksia ovat kaikki muut koulutustoteutukset, joita ei ole tässä listassa mainittu. 
  Verkkokoulutus, henkilö200 € Sisällön tuottaminen ja toteutus. Lentopalloliitto pidättää kaikki oikeudet. Kouluttaja/materiaalin tuottaja ei voi toteuttaa kyseisellä materiaalilla omia koulutuksia.
  Verkkokoulutus, yrittäjä300 € Kuten yllä, sis. alv 24 %