Kurssi: Kouluttajaksi?, Osio: Kouluttajakorvaukset

Kurssin etusivu
 • Yleinen

  Oletko kiinnostunut toimimaan ohjaajakouluttajana Lentopallon ohjaajakoulutuksissa? Tältä sivulta saat lisätietoa kouluttamisen vaatimuksista ja sisällöstä. Suomalainen lentopallo tarvitsee lisää kouluttajia, sillä aina joku kouluttajista lopettaa tai esiin nousevat ajankäytön haasteet. 

  Sinulla on vahva halu olla mukana tukemassa ja kehittämässä suomalaisen lentopallon menestystarinaa ja elinvoimaisuutta. Omaat vahvan kokemuksen ohjaamisesta/valmennuksesta tai pelaajana - vaikka muista lajeista kuin lentopallosta. 

  Mikäli sinulla on suoritettuna koulutuslinjat, joilla haluaisit toimia kouluttajana, antaa se hyvät lähtökohdat toimia kouluttajana. Tämä ei ole kuitenkaan ehdoton edellytys - polte kouluttamaan, ihmisläheisyys ja helppo lähestyttävyys, sekä vahva sitoutuminen Suomen Lentopallon linjauksiin ovat riittävä lähtökohta.

Kouluttajakorvaukset

 • Kouluttajakorvaukset

  Kouluttajakorvauksen taso on 27,50 €/h. Koulutuslinjakohtaiset kouluttajakorvaukset ovat seuraavat:

  Koulutuslinjakohtaiset korvaukset
  KoulutuslinjaKorvausHuomio!
  Aloittavan ohjaajan koulutus 82,50 -110 € 3-4 h koulutus
  Tekniikkakoulu, TK 550 €  ~20 h koulutus
  I-Tason ohjaajakoulutus 550 - 1650 €  20 - 60 h koulutus
  Teemakoulutus 27,50 €/h Toteutus ratkaisee. Teemakoulutuksia ovat kaikki muut koulutustoteutukset, joita ei ole tässä listassa mainittu. 
  Verkkokoulutus, henkilö200 € Sisällön tuottaminen ja toteutus. Lentopalloliitto pidättää kaikki oikeudet. Kouluttaja/materiaalin tuottaja ei voi toteuttaa kyseisellä materiaalilla omia koulutuksia.
  Verkkokoulutus, yrittäjä300 € Kuten yllä, sis. alv 24 %