Kurs: Kouluttajaksi?, Section: Koulutuskorvausten maksatus/laskutus | eLentis

Main course page
 • General

  Suomalainen lentopallo tarvitsee lisää kouluttajia vastataksemme seurojen koulutustarpeeseen ja -tilauksiin koko valtakunnan alueella. sekä saavuttaaksemme tavoitteemme suomalaiselle lentopalloilijalle...

  Tavoitteemme suomalaisele lentopallolle.

  Olet INNOSTAJA ja auttamishaluinen. Kokemuksellasi, osaamisellasi ja hyvillä vuorovaikutustaidoillasi kykenet auttamaan lasten ja nuorten valmentajia INNOSTUMAAN, sekä motivoitumaan valmentamisesta. 

  Sinulla on erinomainen kyky kohdata, toimia ja keskustella niin, että valmentajat ja pelaajat kokevat olonsa turvalliseksi – näin oppimiselle ja omaksumiselle ei lähtökohtaisesti ole esteitä.

  Sinulla on vahva halu olla mukana tukemassa ja kehittämässä suomalaisen lentopallon menestystarinaa ja elinvoimaisuutta. Omaat vahvan kokemuksen ohjaamisesta/valmennuksesta tai pelaajana - vaikka muista lajeista kuin lentopallosta. 

  Kouluttajana toimimista helpottaa, mikäli sinulla on suoritettuna koulutuslinjat, joilla haluaisit toimia kouluttajana - tämä antaa erinomaiset lähtökohdat toimia kouluttajana. Tämä ei ole kuitenkaan ehdoton edellytys - polte kouluttamaan, ihmisläheisyys ja helppo lähestyttävyys, sekä vahva sitoutuminen Suomen Lentopallon linjauksiin ovat riittävä lähtökohta.

  Lentopalloliitto kouluttaa kouluttajansa auktorisointikoulutuksessa.


Koulutuskorvausten maksatus/laskutus

 • Koulutuskorvausten maksatus/laskutus

  Kouluttajakorvaukset ovat kaikille kouluttajille samat. Mahdolliset poikkeavuudet syntyvät siitä, että osa toimii yrittäjinä ja laskuttavat omat suorituksensa lisäten siihen alv:n (24 %).

  Henkilökouluttajat

  Koulutuskorvaus laitetaan maksatukseen ohjaajakoulutuskoordinaattorin toimesta koulutuksen käynnistymistä edeltävänä päivänä, kun nähdään, että koulutus on toteuttamiskelpoinen (minimiosallistujamäärä täyttyy). Maksussa koulutuskorvaus on seuraavan palkka-ajon yhteydessä (1 x kk).

  Matka- ja päivärahakorvauksen, sekä ohjaajakoulutuskoordinaattorin kanssa erikseen sovitun majoituslaskun kouluttaja laskuttaa Bezalan kautta. 

  Yrittäjänä toimivat

  Yrittäjinä toimivat laskuttavat sähköisesti koko koulutustapahtuman eriteltynä seuraavasti:

  • Koulutuslinja ja -korvaus
  • Matkakorvaus (km ja km-korvaus eritelty)
  • Päivärahat (matkan alkamis- ja päättymisaika)
  • Majoituskorvaus (sovitaan kouluttajan kanssa, mikäli majoitusliike ei laskuta Lentopalloliittoa)

  Sähköisen laskutuksen tiedot

  Hyväksymme ainoastaan sähköiset laskut.

  • Suomen Lentopalloliitto Ry, 0202196-4
  • Verkkolaskuosoite: 003702021964
  • Operaattori: Maventa (003721291126)
  • Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH

  Tiedustelut:
  tea.kinnunen@lentopalloliitto.fi tai puhelimitse 040 731 5410.