Kurssin etusivu
 • Yleinen

  Lentopalloliitto tarjoaa monipuolisesti lentopalloon liittyviä koulutuksia - ei ainoastaan ohjaajille ja valmentajille, vaan myös lentopalloilijoille ja heidän tukiverkostoilleen.

  Koulutusten toteutuminen lähtee liikkeelle seurojen tai yksittäisten henkilöiden koulutustarpeesta. Eri toimijat/tahot voivat tilata/ilmoittaa koulutustarpeestaan täyttämällä ja lähettämällä Tilaa ohjaajakoulutus - Ilmaise koulutustarve -lomakkeen. Lomake löytyy omasta osiostaan.

  • Tilaa ohjaajakoulutus - Ilmaise koulutustarve

   Tilaa ohjaajakoulutus - Ilmaise koulutustarve -lomakkeen täyttämällä ja lähettämällä käynnistyy prosessi, jonka lopputulemana on toivotun koulutustapahtuman toteutuminen. Takeita tästä emme voi luonnollisesti antaa, sillä koulutukselle määritelty ajankohta (ja paikka) eivät aina kohtaa, jonka johdosta osallistujamäärä jää vajaaksi. 

   Tapahtuman minimiosallistujamäärä

   Jokaiselle koulutukselle syntyy minimiosallistujamäärä kouluttajan kulujen pohjalta. Minimiosallistujamäärän täyttyessä koulutus toteutetaan. Mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty, koulutus peruuntuu/siirtyy toiseen ajankohtaan.

  OsallistumiskriteeritKoulutuksen peruuntuminen - osallistumismaksun palautus