Kurs: Koulutusten rakentuminen ja suorittaminen (seuralle), Section: Koulutuksen peruuntuminen - osallistumismaksun palautus | eLentis

Main course page
 • General

  Lentopalloliitto tarjoaa monipuolisesti lentopalloon liittyviä koulutuksia - ei ainoastaan ohjaajille ja valmentajille, vaan myös lentopalloilijoille ja heidän tukiverkostoilleen.

  Koulutusten toteutuminen lähtee liikkeelle seurojen tai yksittäisten henkilöiden koulutustarpeesta. Eri toimijat/tahot voivat tilata/ilmoittaa koulutustarpeestaan täyttämällä ja lähettämällä Tilaa ohjaajakoulutus - Ilmaise koulutustarve -lomakkeen. Lomake löytyy omasta osiostaan.

  Lentopalloliiton koulutuksista, joissa kouluttajana on toiminut liiton auktorisoiman kouluttaja, myönnetään digitaalinen meriitti (todistus). Auktorisoidut kouluttajat löydät kohdasta Kouluttajaverkosto-/poolit.

Koulutuksen peruuntuminen - osallistumismaksun palautus

 • Koulutuksen peruuntuminen - osallistumismaksun palautus

  Koulutuksia peruuntuu aika ajoin. Pääsääntöisesti siksi, että koulutustapahtuman toteutukselle määritelty minimiosallistujamäärä ei lähtökohtaisesti täyty. Koulutuksia peruuntuu myös tilanteessa, jossa ilmoittautumisten peruuntumiset nousevat niin suureksi, että minimiosallistujamäärä ei täyty. Myös sairastumiset (myös kouluttajan osalta) ovat syy koulutusten peruuntumisiin.

  Perehdy alla olevan esityksen avulla suoritetun osallistumismaksun jatkohyödyntämismahdollisuuteen, sekä maksun palautusprosessiin.