F-junioreiden pelaamisen (2vs2) opettamiseen ja pelaamisen kehittämiseen keskittyvä verkkokoulutus.

F-Djunioreiden pelaamisen opettamiseen (3vs3) keskittyvä verkkokoulutus.

F-junioreissa, kuten D-junioreissakin, voidaan pelata 3vs3 peliä - tämän mahdollistaa Lentopalloliiton säännöt. Se, mitä sarjamuotoa pelataan, määrittelee kukin alueorganisaatio erikseen. Seuraa siten oman alueesi tiedostusta kilpailutoiminnan muodoista.

Vastuullinen toiminta lentopallossa -verkkokurssi: Et ole yksin, Häirintä urheilussa, Vastuullinen valmennus ja Puhtaasti paras -verkkokurssit (tulossa: Reilusti paras). Kurssi on tarkoitettu kaikille lajissamme toimiville. Kurssi on maksuton. 

  • Lärare: Hanna Kanasuo

Jokaisen seuratoimijan peruskurssi erilaisten ongelmien ennaltaehkäisevään toimintaan - myös ruotsiksi ja englanniksi. Kurssin on tuottanut Väestöliitto. Pakollinen kurssi Lentopallon ohjaaja- ja valmentajakoulutuksissa.

Et ole yksin -verkkokoulutus tarjoaa valmentajille ja muille urheiluseuroissa toimiville välineitä puuttua epäasialliseen käytökseen, häirintään ja väkivaltaan. Koulutuksessa käydään läpi aiheita kuten henkinen ja fyysinen väkivalta ja kiusaaminen, seksuaalinen häirintä, lapsiin kohdistuvat seksuaalirikokset, lastensuojelu ja itsemääräämisoikeutta vahvistava valmennus. Kurssi sisältää erilaisia harjoituksia ja tehtäviä.

Verkkokurssi on kaikille avoin ja ilmainen. Kurssi on suunnattu erityisesti urheiluseurojen valmentajille, työntekijöille ja vapaaehtoisille. Verkkokoulutus kestää noin tunnin ja voit suorittaa sen osissa. Klikkaamalla ”aloita” ohjaudut toiselle sivustolle tekemään verkkokurssia. Verkkokurssi vaatii kirjautumisen.

Mukavia oppimishetkiä!

D-junioreissa on mahdollista pelata myös 4 vs. 4 peliä - tämän mahdollistaa Lentopalloliiton säännöt. Alueorganisaatiot päättävät itsenäisesti, mitä kilpasarjoja tarjoavat. Seuraa siksi oman alueesi tiedotusta.

Urheilijasta valmentajaksi -verkkokoulutuksessa Janne Heikkinen - takavuosien miesten maajoukkueen luottopelaaja ja kapteeni - avaa omia kokemuksiaan ja näkemyksiään siirtymästään urheilijasta valmentajaksi.

Ohjaaja- ja valmentajakoulutuksissa pakollinen kurssi.