Kurssi: Koulutusten rakentuminen ja suorittaminen (seuralle), Osio: Ohjaajan ja valmentajan koulutuspolku | eLentis

Kurssin etusivu
 • Yleinen

  Lentopalloliitto tarjoaa monipuolisesti lentopalloon liittyviä koulutuksia - ei ainoastaan ohjaajille ja valmentajille, vaan myös lentopalloilijoille ja heidän tukiverkostoilleen.

  Koulutusten toteutuminen lähtee liikkeelle seurojen tai yksittäisten henkilöiden koulutustarpeesta. Eri toimijat/tahot voivat tilata/ilmoittaa koulutustarpeestaan täyttämällä ja lähettämällä Tilaa ohjaajakoulutus - Ilmaise koulutustarve -lomakkeen. Lomake löytyy omasta osiostaan.

  Lentopalloliiton koulutuksista, joissa kouluttajana on toiminut liiton auktorisoiman kouluttaja, myönnetään digitaalinen meriitti (todistus). Auktorisoidut kouluttajat löydät kohdasta Kouluttajaverkosto-/poolit.

Ohjaajan ja valmentajan koulutuspolku

 • Ohjaajan ja valmentajan koulutuspolku

  • Ohjaajana ja valmentajana kehitymme ryhmämme mukana ja rinnalla, mutta tiedollisesti sinun tulee olla edellä urheilijoita - tietää, miten peli ja pelaaminen tulee muuttumaan mm. sääntöjen suunnassa ja miten se vaikuttaa valmennuksellisesti. 

   Tutustu, missä vaiheessa on hyvä suorittaa mitäkin ohjaaja- ja valmentajakoulutuksia varmistaaksesi jatkuvan kehittymisen ja vältät paikallaan polkemisen.